Mijn naam is Karlijn en ik heb er mijn levensmissie van gemaakt mensen zoals jij te helpen zichzelf te ontwikkelen. Wat mij het meest gelukkig maakt, is zien hoe iemand zichzelf leert kennen en zijn of haar dromen weet te verwezenlijken. Al jarenlang help ik mensen daarbij en dat zorgt er tevens voor dat ik mezelf blijf ontwikkelen!

 

In mijn carrière heb ik gewerkt met mensen met de meest uiteenlopende problematiek: van gedragsproblemen tot psychiatrische aandoeningen en alcohol- of drugsverslavingen. Ook veel levens veranderende processen zijn de revue gepasseerd sinds ik 8 jaar geleden een coaching opleiding volgde: ik heb veel mensen geholpen om weer in beweging te komen vanuit vastgeroeste problemen of situaties zoals ontslag, burn-out, rouw en verlies.

 

Niet alleen werkervaring, maar ook persoonlijke ervaring speelt een rol in mijn coaching. Zelf heb ik namelijk ook burn-out klachten gehad. Iets wat mij geholpen heeft en waar ik jou ook graag meer over wil leren is de balans vinden tussen gelukkig zijn met kleine dingen en toch je best doen om ook grote dromen na te jagen. Het zijn twee uitersten, maar met de juiste oefening kun je leren ze in balans te brengen en van beiden te profiteren.

 

Voor mij persoonlijk houdt dat bijvoorbeeld in dat ik aan de ene kant dol ben op genieten van de kleine dingen zoals gezellig samen zijn met familie, een wijntje bij de open haard of wandelen in de duinen. Aan de andere kant ben ik ook gek op avontuur: ik heb een paar maanden in mijn eentje door Nieuw-Zeeland gereisd en heb eens 4 dagen en nachten alleen zonder tent op een berg doorgebracht. Juist deze afwisseling tussen genieten van de kleine dingen en het aangaan van grote avonturen houdt mij in balans.

 

Eén van mijn sterke punten is volgens mijn vrienden, collega’s en cliënten mijn rust. Terwijl ik mezelf continu blijf ontwikkelen, bewaak ik ook de rust. Vooral als het om jou gaat: aan de ene kant ben ik jouw rustpunt waarop je kunt vertrouwen in hectische tijden, aan de andere kant sta ik voor je klaar om je aan te moedigen het beste uit jezelf en jouw leven te halen! Ik geloof erin dat jouw klachten niet voor niets op je pad komen: ze willen je iets leren. In welke richting ze je willen sturen en hoe jij daar terecht kunt komen, daar gaan we samen mee puzzelen. Je staat niet stil, je groeit!